Снимка: IStock

Всяка по-суетна жена има повече от един чифт бански за лятото. Сред тях има един задължителен - цял или от две части, който е най-удобен за плуване в морето или басейна. Но с качването на снимки от първите почивки на плажа и плануването на това кога ще може да видим любимото синьо, ни се иска да си купим нещо ново. А и при някои килограмите, натрупани по време на пандемията, си искат своето.

Докато в някои магазини има готови компелкти, други, предимно на известни брандове, ни дават възможността да си купим само горнище или долнище и изберем това, което ще отива не само на фигурата ни, но и на цялостния ни аутфит за морето. И като стана дума за покупки, бързаме да ви представим най-новия тренд при бикините, който е за по-смели жени, които не се срамуват от тялото си.

Долнища с мини триъгълници - защо не?!

Бикините, които някои определят като тип "Тарзан" или перде (с набран на връзки триъгълник, покриващ интимните части), ще са истински хит за лято 2021. Те са доста изрязани долнища, които не могат да скрият някои пухкави части, но пък изглеждат секси и позволяват да съберете повече тен. Самата тенденция идва от много инфлуенсъри, споделящи своите визии в Instagram и TikTok, както и звезди като Ким Кардашян и нейните сестри.

Вижте звездите и предложенията им за бански в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase