Снимка: Getty Images
fallback

През уикенда Великобритания беше домакин на една от най-важните срещи на световните лидери. В Корнуол се състоя срещата на Г-7, където се обсъждаха различни теми, включително възстановяването след пандемията, както и различни планове за съживяването на световната икономика. На срещата присъстваха лидерите на Великобритания, Канада, Франция, Германия, Италия, Япония и САЩ.

И докато икономисти и анализатори бяха вперили поглед в мъжките фигури и Ангела Меркел, то модните експерти внимателно следяха дамите и техните модни избори. Най-голямо впечатление направиха Кейт Мидълтън и Джил Байдън, които се срещат за първи път, след като втората влезе в Белия дом. Заедно те избраха да посетят училище в Корнуол, където се срещнаха с няколко ученици, за да обсъдят важността от ранното образование.

Байдън и Мидълтън изнесоха истински урок по мода, залагайки на прекрасни тоалети. Кейт избра рокля с къс ръкав на Александър Маккуин, комбинирана с бежова чанта на LK Bennett. До нея първата дама на САЩ блестеше с розов блейзър и бяла лятна рокля. Очевидно двете дами предварително са се чули, за да обсъдят тоалетите си, тъй като успяха да се комбинират цветово.
 
Още за тоалетите и срещата на Г-7 - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

я пак

преди 2 години

Мн стилно, на тази в дясно само червен нос и обувки 70ти номер липсват.

5

Мда

преди 2 години

Бабетката е много важна!Че без нея старецът не знае на кой свят се намира!

4

Пича

преди 2 години

Добре, хайде да не е сенилно чyчeлo, да е сенилно плaшилo.

fallback