Снимка: Pixabay

Лятото наближава, а това означава, че ни чакат много горещи дни, весели дълги нощи, вълнения, почивки, тръпки. Сезонът носи много страст, емоции и нови преживявания в любовта. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Най-вероятно е някой Лъв или Стрелец да ги плени и да спечели вниманието им през това лято. И е напълно възможно това да е истинска любов, която е за цял живот. Нека Овните отидат на почиват на топло място, ако имат възможност. Ако не могат, за превърнат дома и родното място в място за ваканция. Да ходят по фестивали, да се събират с приятели, да общуват в социалните мрежи. Нека разширят хоризонта си, видят нови места и така ще намерят човека - ще е такъв, в който не са предполагали, че могат да се влюбят, но много ще ги очарова.
 
Телец
 
Бурна любовна афера ги чака това лято. С представител на зодиите Овен или Скорпион, а може и някоя спокойна Дева. Другите хора ще са скандализирани от този романс, но това ще го направи по-вълнуващ. Телците са управлявани от Венера и искат любовният им живот да е опасен. С новия човек ще споделят еднакви хобита, интереси или страсти, ще се виждат основно двамата, а не в компания. Ще са дълбоко свързани, защото имат нещо общо. Не се знае колко ще продължи връзката, но ще разтърси света на тези зодии.

Близнаци
 
Нека познаят кой се връща в живота им. Човекът, за когото изплакаха много сълзи и по когото страдаха. Мислеха, че всичко е приключило, но не е. Дали това е добра новина? Само Близнаците могат да решат. Ще прекарат лятото размишлявайки върху това. Този човек ще има да сподели нови неща и ще каже истината за случилото се в миналото. Това си струва да се чуе и Близнаците ще оценят искреността. Може да простят, но да не забравят.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase