Снимка: Pixabay

Да си влюбен е красиво, но може да бъде и много болезнено, когато любовта е несподелена или има някакви пречки пред връзката. Има някои зодии, които се страхуват да покажат уязвимата си страна и да се отдадат напълно на един човек - да му вярват във всеки момент и да споделят всичко с него. Ето кои зодии бягат от любовта, според "Times Of India".

Водолей
 
Те са свободни души и предпочитат да живеят сами, в своя собствен свят. Водолеите имат много идеи, каузи, за които се борят, не са традиционалисти и не вярват в брака. Действат по своите задачи, търсят справедливост, помагат на онеправдани, но не показват емоции и не искат да са чувствителни. Бягат от любовта и пълното отдаване. Могат да обичат истински някого, само ако чувстват много силна връзка с него.
Близнаци
 
Близнаците са гъвкави, подвижни, не стоят на едно място, мразят рутината. Затова им е трудно да създадат сериозна връзка и да се отдадат само на един човек. Те обичат приключенията, промяната, това да не знаят какво ще им се случи и какво предстои. Мразят някой да ги ограничава. Не вярват в сродните души и бягат в момента, в който усещат, че връзката вече не е забавна, а става монотонна.
 
Другите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

7

SS

преди 1 месец

Не вярвам в зодий ! Според мен жената трябва да слуша мъжа си ,а той като глава на семейството да е достатъчно отговорен и да се грижи за него.Имам щаслив и хармоничен брак с жена от жълтата раса.Гледам я като очите си. Онзи ден ми каза,че ако може да се върне времето назад пак ще се омъжи за мен.

6

Иван

преди 1 месец

От любовта може, само от действителността да не бягат:)

5

Анонимен

преди 1 месец

Големи простотии.