Снимка: Pixabay
fallback

Сатурн започна ретроградното си движение във Водолей на 23 май и това ще продължи до 11 октомври. Това е планетата на границите, йерархията, кармата, структурите и е символ на зрелостта. Периодът ще ни окуражи да работим по-здраво за мечтите си, ще се сблъскваме със страховете си и това ще носи предизвикателства. Но ще научим колко са ценни границите, които си поставяме и дисциплината. Ще научим някои уроци и ще правим равносметки. Ето какво да очакват зодиите, според "Elite Daily".

Овен
 
По-добре да работят здраво през периода. Овните са в период на реструктуриране на всичко - от профили в социални мрежи до работните контакти. Сатурн ще им даде втори шанс да прегледат отново своите мечти, желания, надежди. Ще видят какво не работи и как могат да постигнат желаното.

Телец
 
При Телците имаше доста промени в последно време. Професионалният им живот ще бъде активен, ще имат още работа за вършене. Ще могат да размислят над много неща - работната си етика, професионалните цели. Да разберат дали работата, която вършат е това, което считат за своя мисия в живота.
 
Близнаци
 
Мислят върху това как да разширят хоризонта си. Може да станат предприемачи, да запишат нов курс или някаква магистратура. Сатурн ще ги дари и с любов, от която се нуждаят. Да помислят за какво се борят и как показват какво искат. Могат да постигнат всичко, ако са отдадени.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

До1

преди 2 години

*** във фитнеса да видиш, 120 от лежанка, не били носели товари.

1

Анонимен

преди 2 години

нещо за ковид да казва... че като гледам едно към кесим са статиите тука може пък да каже и алена нещо...

fallback