Снимка: BGNES
fallback

Кристиан Костов, който в последните няколко години се е ориентирал към китайския музикален пазар, се появи с поредната нестандартна визия в своето портфолио. Младият певец, който представи страната ни на Евровизия през 2017 г., показа външния си вид за своята нова фотосесия, с което успя да шокира една част от своята публика. 

"Ето малко бекстейдж от последната фотосесия. Нямам търпение да видя крайния резултат", написа той. 

Виждаме изпълнителя с доста грим по лицето и цветя в косата, която е леко начупена. На един от кадрите той държи роза в ръцете си, които са с яркооранжев лак за нокти. 

Костов носи шарена туника за част от снимките, докато за други е облечен с широка риза и панталон в бяло с намачкан ефект. 

"Икона", "Извинявай, това ме кара да се чувствам толкова незащитен, защото си толкова зашеметяващш с този прекрасен тоалет и оранжевите нокти", "Точно като цветята, ти внасяш толкова цвят в живота ми", пишат негови последователи от Русия и Китай.
 
Кадрите на Кристиан Костов можете да видите в tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Том

преди 2 години

До JjВсъщност общото между тях е, че тя му е харесала песента на Евровизия и си я е избрала за танца на леда. Откъдето се и познават. И аз харесвам някои песни на Елтън Джон, което не ме правил почитател на левия бряг. Същата работа и с тях...

66

Jj

преди 2 години

Българската преса-Кристиан е гей,а руската-от 2 год.следи връзката му със световната шампионка Евгения Медведева.

65

Рашо

преди 2 години

Явно браковете между Русия и България не са много успешни, някакво несъответствие на гените явно, имаме си Кулагин, после Вулева, Керкоров, а сега и тоя. И още ще се появяват, като зомбите.

fallback