Снимка: BGNES

След като миналата година списание Billboard промени на няколко пъти плановете си заради пандемията, тази пролет успя да раздаде музикалните си награди по-грандиозно. Спазвайки мерките за дезинфекция и социална дистанция, много звезди преминаха през червения килим и най-сетне успяха да покажат тоалетите си на своите фенове.

Кои бяха най-добре облечените звезди?
 
Много от изпълнителите и техните придружители споделиха пред камерите, че са изключително развълнувани да се завърнат отново на сцената, след като месеци наред са си стояли у дома без работа и не са могли да се срещат със своите почитатели. Ето защо много от тях избраха по-цветни дрехи, с които да се появят на събитието.

Приянка Чопра

Индийската актриса, чийто съпруг бе водещ на наградите на списанието, привлече вниманието на фотографите със своята блестяща рокля с камъни на Dolce & Gabbana. Тя е полупрозрачна, с дълбоко деколте, цепка до бедрото отдясно и колан в златисто.

Звездата бе избрала да съчетае луксозния тоалет със златни сандали с каишка и бижута на Bulgari, които са с близо 40-каратови камъни.

Алиша Кийс

Певицата, която отново бе естествена и не носеше тежък грим, заложи на комплект от три части в яркорозово. Той се състои от панталон с висока талия, късо бюстие и дълга пелерина с колан. Те са на марката Valentino.

Избрала дрехи в бонбонен цвят, певицата показа, че следи най-новите тенденции за пролет/лято 2021.

Останалите звезди, които бяха сред най-добре облечените на наградите - четете в tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase