Снимка: Pixabay

Сезонът на Близнаците вече е тук! Той започна днес и продължава до 21 юни. Астролозите обещават перидоът да е зареден с много енергия, да ни направи по-оптимистични и весели, както и любопитни към света. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще се радват на късмет, а подвижните знаци Дева, Стрелец и Риби ще са много заети.

Ето какво ви чака през периода, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Огнените и въздушните знаци (тоест Овните и Близнаците) са съвместими, затова Овните ще се забавляват доста през месеца. Ще са още по-решени да опитат нови неща, да създадат вълнуващи нови връзки, да се захванат с нови проекти, да сменят работата. Ще могат да изпробват доста неща и няма да им остане време за всичко, но ще се забавляват и ще експериментират. Може да намерят човек или работа, които дълго ще останат в живота им.
 
Телец
 
Ще се захванат с работа. Нека погледнат кои дългосрочни проекти са в застой и да помислят как да променят подхода си към тях. Сега е време да излязат от зоната си на комфорт и да опитат нови неща. Това може да им се струва страшно, но няма да съжаляват. Добрата работа ще доведе и до бонуси или повишение.
 
Близнаци
 
Това е техният сезон и Близнаците ще блестят и ще имат късмет. Имат възможност да направят големи промени в живота си. Ако връзката им не върви, нека я прекратят, ще се почувстват добре и ще са готови да продължат напред. Ако в работата нещата не са наред, да обновят биографията си и да търсят нова. Ще са мотивирани, ще си прекарват чудесно и ги чакат нови неща.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase