Снимка: Pixabay
fallback

Тези зодии са родени гении. Те са много умни, схващат бързо, мислят различно, имат креативни идеи, разбират от много неща, талантливи са, виждат нещата по нестандартен начин. Понякога може да изглеждат леко странни, но имат отговор и решение за всичко. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Дева
 
Много любопитни зодии, и то за всичко, на всякакви теми. Девите поставят всичко под съмнение, задават си много въпроси и винаги са готови да научат нови неща. Те са креативни, ексцентрични, изобретателни и находчиви в подхода си към нещата. Така стават решени да намерят правилния отговор и разрешението на проблема. Обичат трудните задачи и винаги се справят с тях, дори когато изглежда невъзможно.
 
Скорпион
 
Като се има предвид, че Скорпионите са мистериозни и обикновено мълчаливи, трябва да се има предвид, че така те успяват да забележат неща, които другите хора не виждат. Тези зодии анализират внимателно всичко, дори дребните неща и получават отговори. Много са чувствителни, имат силна интуиция и усещат какви са хората около тях веднага, дори без да ги познават. Научават ваши тайни, слабости, силни страни.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 2 години

Най -отмъстителните,най-неблагодарните са от зодия скорпион,има изключения, но малко, а най-умни не бих казала просто имат късмет в някой ситуации, но не и за умни ,по скоро използвачи

24

Анонимен

преди 2 години

Най-големите работохолици, които познавам, са от зодия скорпион и водолей, изключително умни и всеотдайни.

23

Многонимен

преди 2 години

Аз съм зодия Лъв и се говори че тази зодия е най-мързеливата , за умен не претендирам .

fallback