Снимка: Istockphoto

Шортите са задължителни за летния гардероб на всеки, но определено са си създали репутация на твърде небрежни и понякога се определят като твърде неподходящи за различни поводи в топлото време. Това обаче е слух, който трябва да бъде спрян.

Късите панталони не само ще ви охладят в горещ ден, но и могат да бъдат подходящи за излизане сутрин, обед и вечер. С други думи, все още може да носите тези дрехи в официална обстановка и да изглеждате стилни и елегантни, защото ключът всъщност се крие в правилната им комбинация. Така че, независимо дали се насочвате към близкото кафе, официална среща на обяд или пък искате да пийнете по някое питие с приятелки вечер, елегантните къси панталони са напълно подходящи.

За да се вдъхновите за следващото си излизане, сме подбрали няколко идеи, които циркулират в социалните мрежи. Независимо дали става въпрос за добавяне на блейзър, боди, риза или намирането на перфектен потник, има безброй начини да се придаде стил на шортите.

С бюстие

Изберете класически къси панталони, но ги комбинирайте с нещо секси като бюстие. По този начин ще осигурите забавление и баланс във външния ви вид, който ще е подходящ както за официални срещи, така и за вечер с приятели. Ако искате да бъдете още повече в крак с модата, обуйте елегантни черни кубинки и сте готови.

Бермуди

Ако целта ви е да покриете по-голямата част от крака си, помислете за по-дълъг чифт бермуди. Този стил има тенденцията да бъде по-гъвкав, което ви дава достатъчно възможности за избор относно блузата, която да облечете. Може дори да добавите обикновена тениска и отново няма да сбъркате.
 
Останалите идеи как да носим къси панталони лятото - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase