Снимка: Pixabay

Плутон започна ретроградното си движение в Козирог на 27-и април и това ще продължи до 7-и октомври. Планетата се свързва с властта, силата, авторитета, егото и тайните. А знакът на Козирога - със стратегиите, дисциплината, морала, работата и богатството. Ето какво ще донесе периода на всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Време е да се замислят върху динамиката на кариерата си. Да си отговорят дали се намират на работата, която искат или са постигнали това, което искат. Може да обновят резюмето си, да подобрят някои умения, за да получат позиция, която им дава това, което заслужават.
 
Телец
 
Време е да помислят какви са дългосрочните им цели и дали те им носят свободата, за която жадуват. Да си спомнят защо са се захванали с определени проекти и неща, за да останат мотивирани.

Близнаци
 
Някои финансови въпроси ще излязат на повърхността и това ще им покаже, че са по-свързани със семейството и роднините, отколкото предполагат. Не е нужно да повтарят едни и същи неща, ако знаят, че те няма да проработят.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase