Снимка: IStock
fallback

Всички ние сме учени, че винаги трябва да бъдем честни и откровени, особено в отношенията си с нашите близки хора. Въпреки това ние невинаги успяваме да приложим този урок в действителност. Колкото и да се старае човек, невъзможно е да бъде абсолютно искрен през целия си житейски път, нали? Все пак лъжата си е част от живота! Независимо дали лъжем шефа си, партньора си или приятел, независимо дали лъжем за нещо голямо или за нещо незначително, факт е, че го правим от време на време.

Вижте как се държат 12-те зодии, когато са на път да излъжат и коя българска пословица, свързана с лъжата, най-добре описва стила на неискреност на всеки знак:

Овен – Гузен негонен бяга

Известно е, че родените под знака на Овена са доста откровени и честни. Те наистина рядко прибягват към лъжата в своя живот. Ако обаче има ситуация, в която са наясно, че е по-добре да излъжат, те ще го направят. Това, което обаче ги издава, е инстинктът им да избягват личността, която са излъгали (след като го направят). Това е така, защото неискреността ги смущава от дъното на душата им.

Телец – Няма благородна лъжа, има лъжа казана по благороден начин

Единственият път, когато един Телец съзнателно и преднамерено може да ви излъже, е ако иска да се измъкне от някаква наистина сложна за него ситуация. Тъй като Телецът си знае, че не е добър лъжец, той буквално ще е репетирал предварително лъжата, която смята да изрече. Хората от този знак са убедени, че има понятие като „благородна лъжа“ и че някои лъжи са наложителни.

Близнаци – Лъжат и сами си вярват

Близнаците са експерти в комуникацията и могат майсторски да ви излъжат, без изобщо да се усетите. Хората от този знак изричат лъжата по същия естествен, спокоен начин, сякаш казват истината. Те никога не биха се поколебали да изрекат лъжа, ако сметнат, че ситуацията го изисква. Освен това Близнаците рядко се чувстват гузни от това, че са подменили истината, дори е възможно сами да си повярват.

Рак – Ще си изкриви душата, ако трябва да излъже

Чувствителният Рак никога няма умишлено да изрече лъжа, но ако тя може да спести нерви или болка на човек, когото той обича и/или цени, той няма да се поколебае да го направи. В същото време обаче Ракът няма да посмее да погледне повече в очите личността, която смята да излъже. Дори и след като го направи, той ще изглежда притеснен и ще се чувства безкрайно виновен.

Вижте по какво личи, че лъжат останалите зодиакални знаци в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

xyz

преди 3 години

Подобни статии са вредни за населението.

5

ПорЦелан

преди 3 години

По какво се познава че те лъже адвокат?Като говори му мърдат устните.

4

ПорЦелан

преди 3 години

По какво се познава че те лъже адвокат?Като говори му мърдат устните.

fallback