Снимка: IStock

Преди да се впуснете в нова връзка, добре е да сте наясно с това какво търсите в новия си партньор и с какво не бихте се примирили. Вашият зодиакален знак може да разкрие до голяма степен онези черти в противоположния пол, които бихте сметнали за досадни, дразнещи или непривлекателни. А ето и кои характеристики в един мъж няма да можете да преглътнете лесно, базирано на вашата зодия:

Овен

Ако сте родена под знака на Овен, значи мразите мъжете с масивно, напомпано его. Колкото по-голямо е егото на даден мъж, толкова по-малък, незначителен и неприятен ви се вижда той. Ако в рамките на пет минути след срещата ви мъжът се похвали с това колко много пари печели, с колко жени е спал и как той е най-доброто нещо, което някога ще ви се случи в живота, това е сигурен знак, че този човек не е подходящ за вас.

Телец

Ако сте истински Телец, то вие ще се дразните много на онези мъже в живота си, които ще очакват да получават от вас всичко наготово – вашата любов, отдаденост, внимание и грижи, а няма да им хрумне, че трябва да ви отвърнат на всичко това реципрочно или поне под някаква друга форма. Този типаж мъж очевидно си мисли, че сте създадена за негово удоволствие и удобство, а не за романтично партньорство! Е, не сте създадена за това!

Близнаци

Ако сте дама от зодия Близнаци, вие няма да можете да понасяте разхвърлян или твърде небрежен мъж, който е скаран с личната хигиена и няма никакво чувство за стил и естетика. Дамите от тази зодия намират за непривлекателни мъжете, които са твърде тромави, мърляви и непохватни и които не могат да се погрижат качествено за себе си. Те не желаят да се превръщат в готвачки, бавачки и чистачки на мъжете си.

Вижте кои са най-непривлекателните черти според останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase