Снимка: istock
fallback

 Продукти:

1 глава броколи, накъсана на розички
60 г масло, разтопено
2 супени лъжици лимонов сок
1 чаена лъжица лимонови корички
30 г филиран бадем
 
Приготвяне:
 
Сварете броколите във вода или на пара за около 8 минути. Отцедете ги. В малък тиган разтопете маслото на средна към ниска температура. Добавете лимоновия сок, коричките и бадемите. Разбъркайте. Добавете и броколите в тигана. Разбъркайте и сервирайте като гарнитура към месо.
Още вкусни рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Korean soup

преди 3 години

Не че нещо, но ако вариш броколи за повече от 4 минути, то ще се разпадне. Все пак това не са картофи. А пък ако имаш намерение и да го пържиш след това, варенето не трябва да е повече от 2-3 минути, иначе след пърженето ще имаш зелена каша.

2

допълнение

преди 3 години

Без кисело зеле не става!

1

Алтер

преди 3 години

Мммммм, вкусотия.

fallback