Продукти:
1 глава броколи, накъсана на розички
60 г масло, разтопено
2 супени лъжици лимонов сок
1 чаена лъжица лимонови корички
30 г филиран бадем
Приготвяне:
Сварете броколите във вода или на пара за около 8 минути. Отцедете ги. В малък тиган разтопете маслото на средна към ниска температура. Добавете лимоновия сок, коричките и бадемите. Разбъркайте. Добавете и броколите в тигана. Разбъркайте и сервирайте като гарнитура към месо.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Korean soup
преди 3 годиниНе че нещо, но ако вариш броколи за повече от 4 минути, то ще се разпадне. Все пак това не са картофи. А пък ако имаш намерение и да го пържиш след това, варенето не трябва да е повече от 2-3 минути, иначе след пърженето ще имаш зелена каша.
2
допълнение
преди 3 годиниБез кисело зеле не става!
1
Алтер
преди 3 годиниМммммм, вкусотия.