Снимка: istock
fallback

Продукти:

Панетоне по ваш избор около 1 кг, може и по-малко
2 и ½ ч.ч.прясно мляко
6 големи яйца
2 с.л. мед
1 чаена лъжичка екстракт от ванилия
½ чаена лъжичка смляна канела
масло
 
Приготвяне:
 
В купа разбийте яйцата, млякото, канелата, ванилията и меда. Нарежете панетонето на по-дебели филийки, около 2,5 см. Потопете всяка филийка в сместа и я поставете в добре загрят тиган, в който сте разтопили малко парче масло. Изпържете филийките от двете страни до златисто. Сервирайте със сладко, сметана, шоколад, плодове.
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback