Снимка: IStock

Истината е, че макар любовта да е считана за най-хубавото и завладяващо чувство на света, на много хора изобщо не им е до любов. Някои хора се чувстват прекрасно като необвързани индивиди, на други пък не им се полагат усилия в името на това да открият свой спътник в живота. Нагласата към влюбването до голяма степен зависи и от зодиакалните знаци. Всяка една зодия си има своите вътрешни опасения и страхове, заради които стои далеч от любовта.

Някои знаци се притесняват, че любовта ще ги направи уязвими, други се ужасяват от мисълта, че романтичният им партньор ще ги принуди да се откажат от своята независимост. Трети пък не искат да се влюбват отново, от страх да не преживеят мъката на раздялата за пореден път.

Ако и вие имате фобия от обвързване, може би една от причините да стоите далеч от любовта, е базирана на вашия зодиакален знак. Прочетете повече по темата:

Овен

Не желаете да се влюбвате, защото се притеснявате, че обектът на чувствата ви ще се опита да промени вашия енергичен, спонтанен и авантюристичен поглед върху живота. Смятате, че тази промяна ще направи ежедневието ви много по-скучно. Вие мразите да бъдете контролирани, а смятате, че любовта води до контрол. Идеята ви за романтична връзка е, че ще правите непрекъснато едни и същи неща с един и същи човек. Освен това имате тайни, които не сте готови да споделяте с друг човек!

Телец

Не искате да се влюбвате, защото са разбивали сърцето ви в миналото няколко пъти и не искате отново чувствата ви да бъдат наранени толкова силно. Вие сте наясно, че ако се влюбите отново, ще отдадете цялото си сърце на своя любим човек, но не можете да съберете тази смелост. Струва ви се, че никога няма да намерите тази споделена, голяма любов от филмите, която всъщност сте търсили винаги и за която мечтаете. Трудно ви е да се доверите отново и сте изградили стени около сърцето си.

Вижте защо останалите зодии не обичат обвързването в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase