Снимка: IStock

Израсналите корени станаха нещо нормално по време на пандемията. Макар и да се намираме в пореден локдаун, не бива да спираме да се грижим за външния си вид. Скоро времето ще се оправи и ще можем да излизаме по-свободно навън. А дотогава защо да не потърсим идеи за нови прически. След като ви разкрихме кои подстрижки ще са актуални, нека ви кажем едно – не крийте сивите си коси! Някои хора дават пари, за да посивеят умишлено – най-новият тренд, който заслужава вашето внимание!

Преливането на сивите нюанси е „новото движение“ в боядисването, казва Робърт Итън пред Glamour, според която тази пролет по-естествените цветове ще са по-търсени.

Много жени, които са с руса коса и търсят разнообразие, може да си направят сиво-черни кичури или балеаж със същите тонове. Иначе така нареченото „преливащо сиво“ отива най-вече на дами, които вече са побелели. С помощта на колорист техните по-светли „нишки на остаряването“ ще бъдат леко подчертани. А поддръжката след това е много лесна.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от hiusJenni (@hiusjenni)

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg

Не пропускайте дигиталното събитие „Светът на Tialoto“, за да научите още от тенденциите за пролет-лято 2021. То ще бъде на 31 март от 14:15 часа, на живо във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase