Снимка: Istock

Най-добрите приятели са тези, които избираме сами или съдбата ни помага. Те са тези, които ни подкрепят през целия ни живот и са винаги до нас в добро и лошо, в трудни моменти и във весели приключения.

Понякога обаче нещата не се получават и приятелството е невъзможно. Пръст в тази несполука често има и астрологията. Някои зодиакални знаци просто не могат да мелят приятелско брашно заедно и приятелството между тях е невъзможно.

Кои са зодиите, които не могат да бъдат приятели?

Овен и Рак

Овенът и Ракът се свързват отначало от задушевните разговори, които ги вълнуват и които разпалват интереса им един към друг. С времето обаче те не могат да издържат на личността на другия. Започват да откриват фундаментални разлики в разбиранията си, което води до разрив в отношенията им. Раците не са безразсъдни и премислят всичко, внимателни са в чувствата си. Докато Овните са контролиращи и властни. Поведението им наранява Раците, които се отдръпват.

Телец и Козирог

Тези два знака трудно могат да бъдат гъвкави помежду си. Инатливи и много властни, и Телците, и Козирозите не умеят да отстъпват в името на приятелството. С времето споровете и конфликтите развалят приятелството на тези две зодии, защото всъщност те много си приличат. Това им пречи да бъдат отстъпчиви. Своенравни са, строго следват принципите и правилата си, което ги води до задънена улица всеки път.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 9 месеца

С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Не можеш да бъдеш приятел със зодия измекияр.

6

Лъв

преди 9 месеца

Брех че го казахте! Един от най-добрите ми приятели е Лъв. Няма съревнование в компания с други хора, от половин дума се разбираме, единият като измисли някоя щуротия другият веднага откликва, правим си купона.Другите ми близки приятели: 1 Овен, 2 Дева, 1 Скорпион, 1 Риби. Посъветвайте ме с някой ако не сме съвместими да престана го виждам.