Снимка: Pixabay

 На 13 март ще има новолуние в знака на Риби. Това ще бъде емоционален период и ще донесе ново начало и хубави неща за някои от зодиите. Те ще се отдадат на мечтите си, ще си починат, ще открият вълнуващи неща за себе си. Вижте кои са късметлиите, според "Bustle".

Рак
 
Сега е времето да се освободят от притесненията си. Новолунието ще им донесе много късмет. Те, по принцип, предпочитат да са предпазливи, но сега на показ излиза тяхната приключенска страна. Ще излязат извън зоната си на комфорт. Да се възползват от тази жажда за вълнения, която усещат. Нека Раците направят неща, които да разширят хоризонта им. Чудесен момент да започнат да учат нещо ново, да ходят на курсове, да планират ваканция или да се свържат с човек, който да им помогне да разширят перспективата си. Време е за големи мечти, да се възползват от шансовете.

Скорпион
 
За Скорпионите новолунието в Риби ще е един от най-проспериращите и приятни периоди в годината. Те са пълни с вдъхновение, креативност, така че е идеално време да вложат сърцето си в артистичен проект и така да покажат какво чувстват. Поезия, музика, рисуване, пеене и танцуване, писане - всичко творческо може да изрази емоциите им перфектно сега. Периодът е и много романтичен за тях. Лесно ще създадат връзка с нов човек в живота си. Обвързаните ще имат шанс да направят връзката по-страстна и вълнуваща. Нека през следващите дни да са по-игриви, да се радват като деца на живота, да си починат от трудностите и да видят красивото в света.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase