Снимка: Istock

Март месец ще ни донесе много вълнение в любовен план. Събитията ще се менят постоянно, емоциите ни също. Въпреки това ще има романтика, задълбочаване на връзките. Повече за вашата зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Зодия Овен

През новия месец представителите на зодията ще се нуждаят от повече увереност. С лекота ще привличате вниманието на противоположния пол, но не всички ще се окажат подходящи за връзка, което може да ви разочарова. Възможно е някой да не отговори на емоциите ви или да се впуснете във връзка, която трябва да е тайна поради някакви причини. Краят на месеца ще е подходящ за нови дългосрочни връзки и ще се радвате на подкрепата на Венера. За сериозно обвързаните Овни, март ще бъде спокоен и хубав за любовта.

Зодия Телец

Още в първите дни на март Венера ще бъде в добра позиция към Уран, което ще ви даде свобода и лекота. Очакват ви нови контакти, активна комуникация, ако все още си нямате половинка. Връзката между Венера и Нептун пък ще доведе до промени в любовния живот.

Периодът от 15 до 29 март е най-благоприятното време за романтични срещи, годеж и дори брак. Сериозно обвързаните Телци ще имат хубав месец, ако не търсят забавление извън връзката си. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase