Снимка: Istock

Понякога се замисляме защо привличаме определени хора в живота си и по-специално в любовта. Просто е, имаме общи черти, които ни правят съвместими по някакъв начин с другите. Въпреки това, те не са гаранция, че ще имаме хубава любовна връзка. Чували ли сте за път на живота според нумерологията, някой го наричат лично число? Той е съвкупност от вашата рождена дата, годината, в която сте родени, месецът.

Например, ако сте родени на 16 декември 1975 година, за да изчислите вашия път на живота трябва да съберете всички цифри, докато получите едноцифрено число.

Пътят на живота е само до 9.

И така, събирате по следния начин: 1+6+1+2+1+9+7+5=32, сега се събират 3+2= 5. Вашият път на живота е 5. Ако получите сбор 20, 10 и т. н. събирате 2+0=2.

С кой път на живота бихте имали най-добро любовно съвпадение, вижте в следващите редове.

Път на живота 1

Ако това е вашият път на живота, тогава вие бихте били най-съвместими с партньори, които имат 3, 5 и 6 на жизнения си път.

Единицата понякога може да бъде малко властна и мнителна. От другата страна хората с път на живота 3 и 5 могат да се примирят с този вид характер. Номер 3 успява да създава баланс, номер 5 създава динамична енергия, която е в полза на връзката.

За номер 6 може да се каже, че носи хармония, грижа и обич.

Път на живота 2

Ако това е вашият път на живота, то вие сте много съвместими с номера на житейски път 6, 8 и 9. За вас може да се каже, че сте родени миротворци и често виждате всички страни на историята. Лесно се справяте и с трудни ситуации.

Това ви прави много съвместими с човек с числото 8, което понякога може да бъде твърде нерешително. И двамата ще се подкрепяте и балансирате. Път на живота 9 също може да бъде чудесен партньор в любовта, тъй като те имат доста сходни черти. Но хората с число 9 са малко щури. С половинка с път на живота 6 ще се радвате на грижа, любов, ще градите стабилност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase