Снимка: Istockphoto
fallback

 Все по-често чувате, че зодиите имат отношение в поведението и реакциите на хората във всяка сфера на живота им. Вярвате ли в това? Има както мъже, така и жени, които не пропускат да питат всеки представител от противоположния пол за неговия астрологичен знак. Някои стигат и до крайности и категорично отказват да общуват с определени зодии. Това си има своето обяснение – всеки търси подходящия за него партньор. А звездите помагат да разберете това още при първата среща.

Какви са дамите във връзката си според тяхната зодия, вижте сами:

Овен

Овните обичат приключенията и търсят различното, което се отразява и във връзките им. Жените от тази зодия се обичат предизвикателствата и се справят успешно с тях в личните си отношения, тъй като са енергични и силни по натура. Те лесно се адаптират и са много решителни. 

Телец

Дамите от тази зодия за мили и внимателни. Те действат предимно рационално, но винаги са готови да изслушат своя партньор и да проявят търпение. Не обичат да се конфронтират, но понякога могат да бъдат много инатливи.

Близнаци

Типични социални пеперудки, жените Близнаци не си падат много по уединението с партньора и предпочитат да са в големи компании. Затова и мъжете до тях, трябва да са наясно, че те обичат вниманието и винаги искат да са в центъра на събитията. Опитате ли се да ограничите Близнака, това ще е краят на връзката ви.

Рак

Обратно да Близнаците, Раците са домошари и големи романтици. Те са много емоционални, обичат да прекарват време само с партньора си и често правят жертви, за да запазят връзката си. Разбира се, не пропускат да ги изтъкнат в пасивно-агресивен стил при всеки възникнал спор.
 
Останалите зодии и какви са те във връзка - четете в tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 3 години

С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.

1

Анонимен

преди 3 години

Ооооох, какви глуууупостиииииииии!!!!

fallback