Снимка: istock

Продукти:

400 г микс зелени салати или айсберг, маруля
200 г прошуто или друг колбас по ваш избор
150 г моцарела
150 г сирене чедър
1 малка глава лук
За дресинга:
1/2 опаковка майонеза
100 г заквасена сметана
1 стрита скилидка чесън
малко наситнен магданоз
няколко капки оцет
сол, черн пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Салатата се измива и накъсва в голяма купа. Към нея се прибавят нарязаните шунка, яйцата, моцарелата, лука и настъргания чедър. Комбинирайте съставките за дресинга и овкусете салатата.
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase