Снимка: Pexels
fallback

Пролетта скоро ще дойде и е време да проверим какви ще са актуалните трендове в облеклото за по-топлия сезон. Заради пандемията, повечето ревюта за провеждат онлайн, но все пак, експертите успяха да забележат какви ще са тенденциите. На мода продължават да са обемните ръкави, а хит ще бъдат и металическите тонове. Ето какво да носите, според американския "Cosmopolitan".

Буфан ръкави
 
Те са на почит вече около 2 години. Блузите и роклите с широки, обемни и набрани ръкави ще са хит и през тази пролет. С тях изглеждате смели, дръзки, като героиня от стар филм. Официални са, затова са подходящи за вечерни събития и тържества.
 
Топове тип сутиен
 
През тази пролет може да се предизвикателни и секси. Според експертите, на мода се завръщат топовете, които напомнят за сутиени. Естествено, ще ви е студено и ще бъде прекалено провокативно, ако излезете само по тях. Комбинирайте ги със сака, жилетки и шлифери.
 
Широки дънки
 
Модата на впитите дънки, като клинове, отдавна отмина. Залагайте на широки дънки, за да бъдете стилни. Те са по-удобни, подходящи за ежедневието. Комбинирайте ги с къси и впити потници и блузи, както и с кожени якета.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 3 години

СУПЕР С ТЕЯ ШИРОКИ ДРЕХИ МОЖЕ ДА СИ МУАМЕ НА ВОЛЯ

1

Анонимен

преди 3 години

Да не излезе пак пижамата на мода, както вървят нещата с ковида.

fallback