Снимка: Pexels

 Уикендите са за почивка от работа и училище и обръщане на внимание на себе си и близките ни. Много хора ги използват за шопинг турове, разходки в парковете и планините, пътувания, ходене на театър, кино, спортуване, срещи с приятели, почистване и т.н. Но има някои зодии, които обичат домашния уют много. Те прекарват почивните дни вкъщи, лежат си, гледат филми и сериали, не са много активни и не прекарват време навън. Вижте кои са, според "Pink Villa".


Рак
Най-големите домошари сред зодиите. Те обичат да стоят вкъщи и да прекарват време със семейството си. През уикендите това им е още по-сладко, защото имат повече време и могат да се грижат за близките си и да се наслаждават на уюта. В събота и неделя не обичат да излизат, стоят вътре, гледат филми, хапват, готвят и релаксират.

Водолей
По принцип, те са социални знаци, имат много контакти и работят над свои идеи и проекти. Но са и срамежливи на моменти, обичат да са тихи и да стоят на спокойствие. През уикендите предпочитат да останат в зоната си на комфорт, да почиват и да се заредят с енергия. Стоят в дома, готвят за любимите си хора и прекарват време с тях.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase