Снимка: Istock

През февруари ни очаква ретрограден Меркурий, но и посрещаме новата китайска година. Периодът ще е динамичен и ще е важно да внимаваме в комуникацията. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

През новия месец талантите и жизнеността на Овена ще изискват разширяване на сферите на влияние. Ще се наложи да започнете да работите в екип и това определено ще даде много добри резултати. Дамите ще могат да разкрият своите качества и лидерски умения. На 2 и 3 февруари се пазете от измами. На 12 февруари настъпва годината на Белия метален Вол и ще трябва да поемете няколко неща успоредно. Хубавото е, че успешно ще се справите с всички задачи.

Жената Телец

Първата половина на февруари няма да бъде много лека. С настъпването на новата китайска година за вас ще се отворят нови пътища. Преходът от един етап на живота към следващия винаги е изпълнен с промени, предизвикателства. Ще разрешите стари проблеми, но може да се появят и нови. Не се опитвайте да хитрувате, защото това няма да ви помогне, а може само да задълбочи проблемите ви. Отдавайте се повече на вашите хобита и приятни занимания.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase