Снимка: istock
fallback

Продукти:

300-350 г бекон, нарязан на филийки
350 г сурова наденица
250 г крема сирене
15-20 люти чушки по ваш избор
 
Приготвяне:
 
Премахнете червото от наденицата и запържете месото в няколко капки мазнина в добре загрят тиган до златисто. След това премахнете от котлона и добавете сиренето. Разбъркайте добре. Чушките се нарязват наполовина по дължината и семките се премахват. Напълват се със сместа и около всяка половинка се увива бекон. Пекат се в предварително загрята фурна на 190 градуса за около 20-25 минути.
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Чушкопек

преди 3 години

И тук ли намерихте да се ядете и да се обиждате...

5

Wikipedia

преди 3 години

"Плодът на пипера се нарича по същия начин пипер[3] или пиперка.[4][5] Представлява куха ягода (чушка, на лат. legumen). В разговорния език пиперките по-често се наричат чушки (неточно, защото плод от вида чушка образуват също фасулът, грахът, баклата и мн. др.). Въпреки името си пипер, растението няма отношение към черния пипер, който принадлежи към рода Пипер (Piper) на семейство Пиперови." Не е семейство Чушкови. Компир е фирма произвеждаща картофи. Все едно на всички коли да им викате Лади

4

G

преди 3 години

Печен пипер. Кви чушки...изкривихте Българският с вашите компири...

fallback