Снимка: IStock
fallback

Много жени се справят успешно с направата на маникюра си в домашни условия. Едни са толкова сръчни, че сменят лаковете и декорациите всяка седмица, като разполагат с най-различни инструменти. Други дори си поставят гел лак и имат специална „печка“, като свалянето му след това не им е никакъв проблем. Е, ако вие не сте от тях, сигурно прибягвате до услугите на салон за красота.

Всяка една от нас трябва да се поглези поне веднъж месечно, ходейки на спа, маникюр или педикюр. Но ако в момента нямате пари или имате спешна ситуация, може да си купите изкуствени нокти. Предлагани в различни форми, с готови дизайни, те са най-новата тенденция, която да опитате през 2021 г.!

Какво представляват изкуствените нокти?
Може би си спомняте онези от вашето детство, които се залепяха с ужасно лепило, а след премахването им ноктите бяха тотално разрушени. Е, днес технологиите се развиват с бързи темпове и въпросният продукт се поставя много по-лесно и не нарушава целостта на плочката.

Наричат тези нокти „Press-On“, защото се закрепват чрез натискане с пръст, като от вътрешната им страна има специални лепила. Има най-различни марки, които се предлагат, но едни от най-добрите са изработени не от пластмаса (като от едно време), а от акрилна смола, обяснява маникюристът Браелин Франк. За разлика от старите преди години, те са по-здрави, гъвкави и не могат да се счупят лесно. От друга страна прилепват плътно към пръстите и изглеждат като истински нокти.

Още за тенденциите при изкуствените нокти ще откриете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 3 години

Новата тенденция е ки-ф-лите да харчат луди пари за шарени дрънкулки...и да се фукат на другите кифли какви кичове са си налепили на ръцете. Ех, да взема да стана една маникюристка- под пари ще остана...ама при вида на киф-л*ите ще ме напушва смях и ще изгривя нектите...

fallback