Снимка: Istock
fallback

Първата седмица на новата 2021 година започва с големи промени в любовта, благодарение на Венера и Марс. Ще имаме вълнуващи сексуални изживявания, ново начало, но и затвърждаване на вече съществуващи връзки. Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Най-накрая представителите на зодията ще могат да се отпуснат, поне малко. Вашата управляваща планета Марс е в знака ви от края на юни 2020 година. Това може да е довело до някои разочарования в любовния и сексуалния ви живот. С настъпването на 2021 година сте готови да направите крачка назад от забързаното темпо. Единственият начин да го направите е да се откажете от идеята винаги вие да водите. Просто се носете по течението, без да пресилвате нещата.

Телец

На път сте да станете победител в любовта, Телци! Тази седмица Марс ще влезе във вашия знак, което ще ви помогне да се отпуснете и да правите нещата, които желаете в любовен план. За обвързаните Телци това означава много положителни емоции. Тези от вас, които не са сериозно обвързани и са имали усещането, че в последните месеци има забавяния в любовта, е време да се раздвижат. Няма страх или несигурност, които да ви задържат. На път сте да получите всичко, което искате.

Близнаци

Любовният ви живот започва еротично през новата 2021 година, но всичко ще се случва някак тайно от другите. Това е договорка между вас и любимия човек, да прекарате невероятно време заедно, без никой да разбира какво се случва в любовния ви живот. Необвързаните Близнаци може да срещнат личност, която да искат да запазят в тайна по една или друга причина. Обвързаните представители на зодията ще имат необикновено начало на новата година. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 3 години

Кои Ко иска да прави тези зодий са измисли ци немаме пари знае какво намеквате на всяка статия глупости

fallback