Снимка: Pexels
fallback

 Нова година наближава и е време да помислим как да се гримираме в празничната нощ. Заради мерките срещу коронавируса, най-вероятно няма да можем да пътуваме в чужбина или да отидем на голямо парти в заведение, но все пак може да блеснем с прекрасна визия на домашно събиране. Ето някои идеи за грим, които ще са актуални, според американския "Cosmopolitan".


Медени очи
Очната линия е топ грим през последните години. Сега може да изоставите класическата черна очна линия, с която оформяте котешко око и да заложите на златиста, светлокафява или медена очна линия. Това внася празнично настроение и ви кара да блестите. Нанесете и сенки в оранжево.
 
Червено червило
През 2020 г. на почит бяха розовите червила и гланцове, но през 2021 г. класиката отново е тук и на мода ще бъде ярко червеното червило. Изпробвайте тази тенденция още в новогодишната нощ. С това червило изглеждате страстни, женствени и истински изкусителки.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Щерю

преди 3 години

С продуктите на братя Грим...

4

Bushmills

преди 3 години

Всички вече са се гримирали.

3

Гледах БНТ 1

преди 3 години

По *** новогодишна програма не съм гледал....събрани стари чанти и нови натегачи си говорят простотии....аз съм на 57 г. Гледам телевизия поне от 1972....падението е пълно. и ние , народът плащаме за това?

fallback