Снимка: Pexels
fallback

 Дори по време на карантината, отново можем да блеснем с избора си на бижута, когато ходим на домашни партита, именни дни, рождени дни или на разходка по коледните пазари и магазините. Вижте с кои бижута ще направите най-много впечатление и какво е модерно тази зима, според американския "Cosmopolitan".


Флорална скулптура
Не става въпрос бижуто да има флорален мотив, а основата му да бъде флорална скулптура. Например, пръстен или обеци, чиито основи са големи розови рози с листенце. С такъв тип бижута внасяте свежест във визията си и винаги се забелязвате. Маргаритките и лилиите също са голям хит за пръстени, обеци и колиета.
 
Комбинация от злато и перли
Класическите перли се комбинират перфектно със злато, което ви прави много елегантни и стилни. На такива бижута може да заложите за официални събития. Например, може да изберете гривна със златна верижка и бели перли по нея. Колиетата и обеци с такава комбинация също са вариант.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 3 години

щи дам аз ба тебе едни бижута.хората нямат едно ястие да сложат на трапезата по този най-велик праздник.деца сираци ядът лучена манджа със стар ляб като за коледа-ти ми опъваш пастици за тенденцията на дрънкулките.не те либе срам ***?

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Никой не го интересува.

4

Анонимен

преди 3 години

m

fallback