Снимка: Istock

Юпитер и Сатурн във Водолей се свързват в понеделник, като ни дават възможността да останем реалистични относно любовта. От друга страна, Марс и Плутон могат да доведат до някои разочарования. Но някъде там, Слънцето ще се опита да балансира нещата в любовта. Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Новите социални преживявания са важни за вашия любовен живот. Възможно е да сте били около хора, които на този етап не са на вашето вибрационно ниво. В резултат на това е възможно да сте се разминавали като съвместимост. Компанията, която поддържате, е пряко отражение на живота ви, дори на любовните перспективи. Ако вече си имате половинка, наблегнете на романтиката и хубавите моменти заедно.

Телец

Най-накрая сте готови да направите някои промени, с които да подобрите връзката си и да постигнете повече щастие. Нямате намерение повече да премълчавате вашите нужди, били те емоционални или физически. Това е седмица, в която ще изисквате нещата да започнат да се случват по друг начин. Това не значи непременно, че ще има драми между вас и партньора ви. Важно е умението, с което да въведете промените за повече щастие.

Близнаци

Близнаците ще имат продуктивна седмица, в която ще засегнат теми като финанси и интимния си живот с любимия човек. Възможно е най-накрая да „свържете точките“ и да разберете точно защо вие и вашият партньор не сте били на една и съща вълна по важен въпрос. Хубаво е, че през тези празнични дни ще надградите вашите взаимоотношения, радвайки се на чудесни моменти заедно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase