Снимка: IStock

Независимо дали сте се събрали на празнична вечеря с членовете на вашата фамилия, или сте решили да посрещнете Коледа и Нова година с най-близките си приятели, светлината в тези два дни може да бъде помрачена от малко драма по време на сбирките.

Нека си признаем – годината беше трудна за всички и много хора по-изнервени от обикновено. А и по принцип празниците не са истински без малко караници, покрай някоя прегоряла гозба или за това коя програма да се гледа по телевизията. И така, кой най-често създава всички драми по време на празничните събирания? Има няколко зодии, които обичат да влизат(често несъзнателно) в ролята на дразнител.

Вижте кои са 3-те знака, които най-вероятно ще внесат напрежение на празничните партита, и кой е знакът, който ще се опита да разсее това напрежение.

Обичайните заподозрени:

Овен

Овенът е първият заподозрян, който може да осуети мирната и задушевна обстановка по време на празничната вечеря. Представителят на този знак може да бъде доста весел и забавен и да внесе много енергия и усмивки по време на вечерята, но също така може да се изпусне и да спретне нетактична, дебелашка шега или коментар за чужда сметка. Така той може доста да обиди някой от присъстващите и цяла вечер всички да се чувстват неловко. Този огнен знак е ориентиран към действие, но без да мисли за последствията. Каквото му е на ума – това му е на уста. Тоест, докато някой негов близък отпива глътка от третата си чаша вино/ракия, той може да му направи такава забележка (например, че пие твърде много и за това има проблеми в живота), че обидата и унижението да се възцарят на трапезата. Проблемът е, че ако Овенът усети, че е сгафил, той няма да се извини, а по-скоро без колебание ще си тръгне внезапно. Това може да допълни драмата в празничния ден, особено ако донесе разочарование и ужасено изражение на близък роднина (майка/баба и т. н.).

Водолей

Хората от този знак не са конфликтни или нетактични, но са склонни да започват безсмислени дебати, било то на политическа, екологична, социална или спортна тема. Водолеите са екзистенциалните мислители в зодиака и не обичат да водят малки, незначителни разговори, особено на маса с повече хора. Вместо това те искат да проведат някакъв сложен дебат на по-значима, по-глобална тема (сега има доста такива). Те обаче имат твърде силни позиции и убеждения, които обикновено се опитват да наложат над останалите, ако не могат по друг начин, то чрез спор. Водолеите няма да се успокоят докато не извадят всички факти и цифри в своя защита, за да докажат тезата си. В това време те могат да проведат дълъг, досаден монолог, който да убие настроението на цялата маса. Докато върви тирадата им, никой няма да посмее да ги прекъсне, но е възможно присъстващите, един по един, да започнат да стават от масата – кой за да си вземе меденка с джинджифил, кой за да иде до тоалетната... В общи линии Водолеят може да развали мирната и задружна атмосфера по време на празника.

Вижте кои други зодии, които носят напрежение по време на празничните тържества в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase