Снимка: Pexels

Тези зодии винаги търсят реванш, възмездие и искат да отмъстят, когато нещо нечестно се е случило. Те не търпят някой да се подиграва с тях, да ги наранява,без причина, и после да не си получи заслуженото. Вижте кои са, спроед "Times of India".

Телец
 
Телците са много големи инати и затова винаги търсят възмездие. Искат всеки да си получи заслуженото и те да са прави. Винаги се защитават и до последно отстояват своята позиция. Те бавно и внимателно планират отмъщението, правят го стъпка по стъпка, за да няма грешки. Но, когато дойде време, са директни - не крият това, което чувстват, не действат зад гърба ви и веднага разбирате, че те са тези, които са ви навредили. Казват всичко в очите.
 
Рак
 
Водни знаци, които са много чувствителни и раними. Преживяват нещата доста тежко, затова искат да наранят и вас, когато сте се отнесли зле с тях. Те са много предпазливи, но копнеят за възмездие, особено, когато е бил наранен човек, когото те много са обичали. Измислят всякакви варианти и схеми, за да бъде отмъщението успешно и наистина сладко за тях. Те са мили и ще се обърнат само срещу тези, които наистина са го заслужили.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase