Снимка: Istock

Представителите на зодия Стрелец са искрени личности. Понякога са твърде лековерни, трудно приемат критика, но в общи линии носят положителна енергия в себе си. Добри приятели са, грижовни родители и партньори, мислят повече положително и винаги постигат своите цели. Тяхната стихия е Огън и ги зарежда с много енергия. Правилно подбраните аксесоари за късмет ще им помогнат да балансират положителните и отрицателните страни.

Важно е да знаете кои са късметлийските символи на тази зодия. Това са кон, войн, скарабей, подкова, звезда, саламандър, феникс, лък. Може да потърсите аксесоар с някои от тези символи, като колие, гривна, брошка, висулка, обици, шал с такива щампи.

Не бива да забравяте и за камъните, които ще подсилят положителната енергия на Стрелеца – аметист, сапфир, изумруд, ахат, топаз, хризолит, авантюрин, тюркоаз.

Така например авантюринът е талисман за любов и страст. Това е камъкът на моряците и пътниците, бизнесмените и банкерите – всички онези, които не се страхуват да рискуват и вярват в собствения си късмет. Стрелците обичат да пътуват и да приключенстват.

Тюркоазът пък или подарък поднесен в неговите нюанси ще помогне на притежателя си да създаде нови полезни контакти и да постигне успехи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase