Снимка: Pexels

Тези зодии са надарени с много добра памет. Помнят всичко - дати, години, имена, ситуации, разговори, събития, реакции, случки. Могат да ви съобщят дори най-малкия детайл за нещо, което се е случило много отдавна. Прощават, но не забравят. Вижте кои са те, според "PinkVilla".

Скорпион
 
Скорпионите са зодиите с най-добра памет. Няма значение колко тривиално и обикновено може да е било някое събитие - те ще помнят и най-дребния детайл от него и ще могат да преразкажат всичко. Правят много добри и точни описания на минали събития, помнят на коя дата и през коя година се е случило всичко. Може напълно да им се доверите, ако трябва да си припомните нещо от миналото.
 
Телец
 
Те също имат отлична памет.  Ще ви припомнят определени събития и ще ги обрисуват - ще получите ясна картина на случилото се. Телците също помнят дати и години, но имат и добра визуална памет - ще си спомнят кой в какъв цвят е бил облечен по време на някое събитие, например. Ще ви разкажат и най-дребните детайли - и за щастливите, и за нещастните случаи. Помнят много добре и как всеки е постъпил с тях и какво им казва.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase