Снимка: Istock

През тази седмица Венера и Плутон ще бъдат в такава позиция, че усещането за любовно щастие ще обхване една част от представителите на зодиака. Слънцето и Марс също ще направят любовния ни живот по-вълнуващ. Въпреки това, някои представители на зодиака ще достигнат до истина, която не ги удовлетворява. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Финансите ще бъдат водеща тема за вас тази седмица. Ще се радвате на добри приходи, които ще ви вдъхновят с любимия човек да правите планове за пътувания, покупки. В спалнята също ще се радвате на хармония и страсти. Необвързаните Овни може да се окажат влюбени в някого, който има добро материално положение. Интересно, нали?

Телец

Планетата на любовта – Венера, се движи през вашия партньорски сектор, помагайки на вас и любимия човек да си осигурите повече романтична хармония. Но Венера ще бъде в добра позиция през следващите дни и към Плутон, засилвайки дълбоката и интимна връзка, която вече споделяте. Необвързаните Телци може да попаднат в заблуда с определена личност, с която случайно ще се запознаят и с която е малко вероятно да се получи нещо любовно.

Близнаци

Въпреки че Слънцето и Меркурий се движат през партньорския ви сектор, въпреки че ще се фокусирате върху връзката ви, няма да знаете на кои от сигналите на партньора си да се доверите. Нептун може да „спусне“ мъгла, карайки ви да се съмнявате дали той или тя наистина са за вас или пък половинката ви може да започне да се отдръпва и да действа странно. Възможно е да откриете, че любимият човек е крил някаква информация от вас. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase