Снимка: БГНЕС
fallback

„Мелания е класи над Джил Байдън", "Стилът на новата първа дама не може да се сравнява с този на Мелания Тръмп", "Джил Байдън има друго положение в обществото, поне работи, а не чака мъжът ѝ да я издържа“...

Тези и още други коментари може да видим в социалните мрежи след президентските избори в САЩ. Безспорно е, че на някои американци ще им трябва доста време, за да свикнат с новата първа дама и новото управление на страната. Докато някои спорят кой се облича по-добре – Джил Байдън или Мелания Тръмп, някои модни експерти обърнаха внимание на стила на Камала Харис. Новият вицепрезидент обича костюмите и има афинитет към перлите.

Изчистени, или в комбинация със злато и сребро, на един ред или повече, скъпоценните камъни са предпочитани от Харис за нейните официални изяви. Според някои експерти, за да ги носи толкова често, те имат символика за нея или носят скрито послание.

Каква символика носят перлите?

Според специалистите по естествени камъни, перлите са символ на чистота и невинност. Някои дори ги наричат „сълзите на боговете“. Предполага се, че Клеопатра държала да сервират вино на най-знатните си гости с по една от тях във всяка чаша.

От астрологична гледна точка, перлата се асоциира с Луната. Докато белите се препоръчват за представителите на зодия Рак, то черните са подходящи за тези със знака Козирог.

Перлите поглъщат негативната енергия – едно от предимствата им. Те помагат на притежателите им да открият истината, като засилват чувството на честност и лоялност.

Камала е с перли още от студентските години

Камала Харис завършва университета „Хауърд“ през 1986 г. Там тя е член на обществото Alpha Kappa, където заедно със „своите сестри“ носела перли. И до днес тя поддържа приятелски отношения с някои от тях, като накитите със скъпоценните камъни ѝ напомнят за безгрижните студентски години.

„Перлите са знак на изтънченост и мъдрост. Ние обучаваме младите дами да бъдат лидери и да бъдат уверени в това, че имат мъдростта да ръководят... и това върви ръка за ръка с истинския смисъл на това, което е Alpha Cappa“, това коментира през август д-р Гленда Глоувър по повод любимите бижута на Харис.

Когато това лято Джо Байдън обяви номинацията си за вицепрезидент, Камала даде старт на своята кампания, носейки лъскави черни перли. Вижте още за Камала и за избора й да носи перли в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Антиерекция

преди 3 години

Да изброим някои амреикански политички: Мадлин Олбрайт, Кондолиза Райс, Виктория Нюланд, Хилари Клинтън, Ники Хейли, а сега и Камала Харис....Ех, мечти........

47

Чернатата перла

преди 3 години

Защото е Черната перла ?!!

46

Защото

преди 3 години

Защото тия от тия етноси налитат на всичко лъскаво сато свраки.

fallback