Снимка: Pexels

Овен

Вашето мнение ще се различава твърде много от това на половинката ви по повечето обсъждани въпроси. Ако решаването им зависи само от вас, то по-добре избягвайте дискусиите по спорните теми. Разделете седмицата на две части. Първите няколко дни посветете на личните занимания, а последните – на него/нея. Така ще постигнете баланса, при който „и вълкът ще е сит, и агнето - цяло“.
 
Телец
 
Ще сте доста по-импулсивни от обикновено. Ако не ориентирате енергията си към трудоемки и съзидателни дейности, съществува опасност непрекъснато да си търсите спаринг-партньор за изразходването й с преодоляването на въображаеми проблеми. За последователни хора като вас раздялата не е опция, така че насрочвайте си срещи с любимия човек само, когато не сте разтревожени и няма опасност да се скарате.
 
Близнаци
 
Намалете темпото и отстъпете инициативата на половинката или по принцип на хората около себе си, ако все още сте в групата на „самотните сърца“. Периодът ще е спокоен и благоприятен за обвързаните и доста загадъчен за необвързаните. Докато при първите поведението на любимия човек ще е абсолютно предвидимо и внушаващо сигурност, то при вторите ще има толкова много варианти за нова връзка, че може изобщо да не направят крачка към началото й.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase