Снимка: Instagram
fallback

Само за няколко дни около президентските избори в САЩ астроложката Марен Олтман се превърна в истинска сензация в TikTok. Тя не просто предсказа, че Джо Байдън ще спечели поста на президент, но го направи познавайки всички детайли около един от най-стресовите периоди за американците.

На 4 октомври Олтман публикува видео, в което разкрива, че Джо Байдън ще надвие Тръмп на изборите в САЩ, но "много неща ще се случат по пътя към победата". Тя обяснява, че ще има "трудности при напускането на кабинета на Тръмп", които ще се дължат "най-вероятно на неговия отказ, ако той е жив и здрав". Марен също така познава, че настоящият президент на САЩ ще оспори легитимността на изборите много преди речта му, която втрещи всички журналисти.

@marenaltman

election astrology continued. detailed youtube video coming very soon. ##astrology ##zodiacsigns ##2020election ##CollegeGotMeLike

♬ No Wind Resistance! - Kinneret

Но не всичко приключва тук - Олтман предсказва, че резултата ще стане ясен докато в друга част на света има "природно бедствие" и се оказва права. Часове преди да разберем кой е новият президент на САЩ, десетки загинаха в Измир след силно земетресение. Тя също така предрича, че ще има някакъв вид международен скандал с Байдън, като тук може да се говори за нападките към сина му Хънтър и че ще има някаква драма около Мелания, която в дните около изборите бе обвинена, че използва двойничка.

@marenaltman

that happened #HappyHalloween #OhNo #astrology #zodiacsigns

♬ original sound - Ⓥ🌹 MAREN 🌹 Ⓥ

"Астрологията е като часовника на стената", казва Марен пред BuzzFeed. "Часовникът не кара текущото време на деня да съответства на 17:00, но ни казва, че е така. По същия начин астрологията е символично огледало на реалността. Не причинява нищо, но корелира с конкретни събития. Когато можем да се запознаем със символиката и съответните световни събития, за които тя ни намеква, заедно с експертиза, ние можем да предскажем определен контекст."

Марен предсказва победата на Байдън благодарение на затъмненията.

@marenaltman

election this year is insane. ##astrology ##zodiacsigns ##2020election ##WellDone

♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

"Затъмненията, индикации за структурен срив, бяха в действие, така че беше ясно, че въпреки че можех да видя бюлетината на Байдън-Харис, която има по-голям успех, в процеса ще има невероятен тест за нашата демокрация", обяснява астроложката. "Имаше и някои ясни паралели с изборите през 2000 г. и в момента можем да видим резонанса със закъснения и разочарования при преброяването на гласовете."

Тя признава, че нито за секунда не се е съмнявала в достоверността на предсказанията си.

"Не съм човек, който е склонен да прави астрологични твърдения, освен ако не съм напълно прецизна", казва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

haha

преди 3 години

Е то шансът да познаеш е 50%, все пак няма 10 кандидата. Голямото постижение.

44

И.Б.

преди 3 години

Веднага изникват астроложки, които обясняват нещата след свършен факт. Да ги беше обявила по-рано. Истинските астролози не се появяват в проститутска униформа.

43

Анонимен

преди 3 години

Била познала че байдън ще спеели....я пак?? байдън не е спечелил нищо, само че оня дето ви плаща заплатките от жълти стотинки ви е наредил да пишете лъжи и глупости.

fallback