Продукти:
1 глава бял лук, нарязан
8 скилидки чесън, пресован
400 г артишок
300 г спанак
230 г пармезан, настърган
½ кубче зеленчуков бульон
1 чаша майонеза
220 г заквасена сметана
Приготвяне:
Пасирайте лука и чесъна с пасатор или в блендер. Добавете сварения артишок. Пасирайте. Добавете спанака, пармезана, кубчето бульон. Пасирайте добре. В отделна купа разбъркайте майонезата и сметаната. Добавете ги към останалата смес и отново пасирайте.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
Хаха
преди 3 годиниТолкова са потресаващо смешни и жалки кратунистите. Цял живот искат да дъват каймата с *** да се гняват с праз и чесън, и да оригат на джибри. Тяхното меню може да го гледате в екранизацията на Бай ***. Калата как се изхранваше
3
Анонимен
преди 3 годиниМи като не ви харесва, яжте си шкембе чорбата и тройката кебапчета с гарнитура. Никой не ви кара да ядете разядки.
2
тъй тъй
преди 3 годиниДо ХмМи еврипейски разядки бе,човек!Щом е еврипейско може и въглища да ядеш!