Снимка: istock
fallback

Продукти:

1 глава бял лук, нарязан
8 скилидки чесън, пресован
400 г артишок
300 г спанак
230 г пармезан, настърган
½ кубче зеленчуков бульон
1 чаша майонеза
220 г заквасена сметана
 
Приготвяне:
 
Пасирайте лука и чесъна с пасатор или в блендер. Добавете сварения артишок. Пасирайте. Добавете спанака, пармезана, кубчето бульон. Пасирайте добре. В отделна купа разбъркайте майонезата и сметаната. Добавете ги към останалата смес и отново пасирайте.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Хаха

преди 3 години

Толкова са потресаващо смешни и жалки кратунистите. Цял живот искат да дъват каймата с *** да се гняват с праз и чесън, и да оригат на джибри. Тяхното меню може да го гледате в екранизацията на Бай ***. Калата как се изхранваше

3

Анонимен

преди 3 години

Ми като не ви харесва, яжте си шкембе чорбата и тройката кебапчета с гарнитура. Никой не ви кара да ядете разядки.

2

тъй тъй

преди 3 години

До ХмМи еврипейски разядки бе,човек!Щом е еврипейско може и въглища да ядеш!

fallback