Снимка: istock
fallback

Продукти:

200 г свинско филе, накълцано
4 франзели, нарязани наполовина
4 чаени лъжици майонеза
2 супени лъжици чили сос с чесън
4 супени лъжици пресен сок от лимон
1 малка глава лук, нарязан на кръгчета
1 краставица, обелена и нарязана
2 супени лъжици пресен магданоз, ситно нарязан
Сол и черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Загрейте отварящ се нагоре тостер или грил. Запечете в него месото. Печете за около 5 минути, като обръщате поне два пъти от всяка страна до покафеняване. Разрежете франзелите. Намажете ги с майонеза от двете страни. Подредете в тях месото. Поръсете с лютия сос. Добавете и зеленчуците. Овкусете с подправките. За финал поръсете и с лимонов сок. 
 
Забележка: Вместо лют сос можете да използвате пресни люти чушки.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Бау Бау

преди 3 години

Туй свинско снощи джавкаше на улицата около виатнамския ресторант.

9

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

ТИЯ САНДВИЧИ, ЗА РУСКИТЕ ТУРИСТИ ЛИ СА...ХА,ХА,ХААААААААА...??!

8

аре стига

преди 3 години

Сандвича си е американска мързелива / и евтина / простотия за заместване на прясно приготвена топла и вкусна хранаНищо виетнамско няма тука - хляба най- малкото не е традиционен за Виетнам

fallback