Продукти:
200 г свинско филе, накълцано
4 франзели, нарязани наполовина
4 чаени лъжици майонеза
2 супени лъжици чили сос с чесън
4 супени лъжици пресен сок от лимон
1 малка глава лук, нарязан на кръгчета
1 краставица, обелена и нарязана
2 супени лъжици пресен магданоз, ситно нарязан
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте отварящ се нагоре тостер или грил. Запечете в него месото. Печете за около 5 минути, като обръщате поне два пъти от всяка страна до покафеняване. Разрежете франзелите. Намажете ги с майонеза от двете страни. Подредете в тях месото. Поръсете с лютия сос. Добавете и зеленчуците. Овкусете с подправките. За финал поръсете и с лимонов сок.
Забележка: Вместо лют сос можете да използвате пресни люти чушки.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
10
Бау Бау
преди 3 годиниТуй свинско снощи джавкаше на улицата около виатнамския ресторант.
9
САМО ПИТАМЕ:
преди 3 годиниТИЯ САНДВИЧИ, ЗА РУСКИТЕ ТУРИСТИ ЛИ СА...ХА,ХА,ХААААААААА...??!
8
аре стига
преди 3 годиниСандвича си е американска мързелива / и евтина / простотия за заместване на прясно приготвена топла и вкусна хранаНищо виетнамско няма тука - хляба най- малкото не е традиционен за Виетнам