Снимка: IStock
fallback

В тези несигурни и безпрецедентни времена много бъдещи булки се чудят има ли смисъл да правят голяма сватбена церемония, а в случай, че организират малко тържество в най-тесен кръг, дали изобщо си заслужава да инвестират в скъпа булчинска рокля. Не може да се отрече фактът, че социалното дистанциране по света ще остане в сила поне още известно време. И все пак булчинската рокля си остава една от най-важните подробности във всяка една сватба.

Не трябва да забравяме, че сватбата е символ на брака, който пък дава надежда и стабилност – ценности, от които се нуждаем точно сега.

Неслучайно повечето модни къщи не се отказват да правят булчински колекции. Някои вече показаха своите идеи за пролет/2021 г. Въпреки че тепърва предстои да видим още повече рокли, които ще бъдат пуснати през следващата година, ето и тези, които са най-интересни към момента:

Нека бъдещите булки да продължават да мечтаят и да се вдъхновяват!

Идеята за безформена рокля не звучи особено романтично, но силуетът на такава рокля може да бъде уникален и супер шикозен. Има детайли, които превръщат и роклята без класическа структура в секси тоалет –  като голо рамо, паднали ръкави и др.

А модел на Leanne Marshall, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Щерю

преди 3 години

Ако магията на женското тяло действа - дрехите са само опаковка...

3

Анонимен

преди 3 години

Не само сватбите, но дори и бракът вече е отживелица. Целта е продължаване на вида и всички останали животни го правят без брак. Защо човекът да не може...

2

Анонимен

преди 3 години

Йахаха. Сватба: двама луди и двеста гладни. Случи ми се преди 35 години.

fallback