Снимка: Pexels

Овен

Заниманията ще са повече от обикновено. Включвайте половинката си във всяко едно от тях. Ще си свършите работата по-бързо, а и като сте с компания ще е по-весело. Сериозни промени в отношенията ви не се очакват. Увлечени в текущата работа няма да усетите как седмицата ще мине като миг.
 
Телец
 
Ако вече усещате, че връзката, която поддържате не само не ви устройва, ами носи все повече и повече неприятни преживявания, значи е настъпил моментът, в който да се замислите върху прекратяването й. Колкото и да не сте привърженици на сериозните разговори, може би е време все пак да проведете такъв след сряда. В случай, че половинката ви се колебае и поиска втори шанс, преценете дали си заслужава, преди да се съгласите.
Близнаци
 
Задълженията ви през тази седмица ще са твърде прозаични и отегчителни. Единственият начин да се спасите от творческа криза е да прекарвате повече време в компанията на половинката си. В случай, че и той/тя не успява да се настрои на романтична вълна, то опитайте се и двамата да използвате въображението си. Отидете на концерт, на театър, на кино, където дават филм с любовна тематика. Няма начин заспалите чувства да не се събудят.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase