Снимка: Pexels
fallback

 Много хора имат предразсъдъци за някои от зодиакалните знаци. Някои зодии са представени като инати, по-арогантни, с трудни характери, повече самочувствие, отмъстителни и т.н. Но, всъщност, те са и сред най-силните зодии, от които останалите се страхуват. Вижте кои са те, според "Yahoo.com".

Лъв

 
Познати са като егоцентрици, които искат цялото внимание за себе си и са горделиви. Смята се, че се ядосват лесно. Лъвовете обичат лукса, пазаруват много често, понякога пренебрегват околните и говорят само за своите проблеми. Истината е, че те просто знаят цената си, родени са за лидери и са много експресивни и общителни. Показват талантите си, щедри са към околните и искат да ги мотивират с думите и идеите си. Смели са, и затова постоянно искат да са център на внимание, но са грижовни към близките си и могат да ви оправят настроението.
 
Близнаци
 
Имат слава на двулични. Често се казва, че Близнаците са с 2 лица, че никога не може да ги опознаете истински и се държат различно с разичните хора и в различни ситуации. Един път са мили, друг път злобни, разкриват тайните на приятелите си, бъбривци са и т.н. Истината е, че те са палави, весели и понякога се увличат с игрите. Много са адаптивни и виреят във всякаква среда, затова на моменти се държат като друг човек. Близнаците са много общителни, разказват много истории и понякога издават тайните ви, без да усещат, че го правят. Жадуват за нови преживявания и приключения, затова се смята, че не са сред най-лоялните. Но са изключително забавни и приятели, които винаги ще ви развеселят. Не съдят хората.
 
Останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

маркиз Дьо ла Панкур

преди 3 години

На недовиждащите онaнucmu най-отговорно мога да кажа, че мадамата на снимката си е много готина и там дето ви се привиждат ( сложете си очилата) пеперудки , срамотии и пр. , всъщност е закопчалката на бодито й !p.s. Защо пък срамотии ?

19

anonimen

преди 3 години

abe mrazetegi na koi mu dreme po dobre mrazaen otkolkoto sred sto licemeri i intrigati a ne se oglejdat okolo sebe si

18

Учудване

преди 3 години

До Анонимен 17:Какво и е на снимката???Чисто и просто,момичето бързало за работа и забравило да си обуе кюлотите,та и се виждат срамотиите,за радост на чикиджиите?!?

fallback