Снимка: Istock

Целувката е просто целувка, казват. Обаче не е съвсем така. Тя е колкото незначителна, толкова и важна. Целувката на първа среща за някои е табу, признак на прекалена податливост, дори проява на слабост или несериозно поведение. За други обаче тя може да е индикатор за намерения, отношения, дори може да говори на биохимично ниво за това дали изобщо имате съвместимост.

Сайтът yourtango.com пита 15 мъже какво мислят за целувката на първа среща. Ето какво отговарят те.

1. Целувката на първа среща позволява на мъжа да разбере дали изобщо иска да ви види още веднъж. Тя му помага да вземе решение дали иска да ви покани на втора среща.

2. Помага да разберете дали има химия между вас.

3. Целувката може да е начин да задоволите любопитството си. А може и да покажете любопитство към партньорката си по този начин. Целувката ще ви подскаже дали имате интерес, а и дали тя има интерес към вас.

4. Целувката е естествена следваща стъпка, прогрес, който първата среща следва. Ако харесвате жената, с която излизате и ѝ го покажете чрез целувка, това може да е заявка, че търсите връзка.

5. Понякога една прегръдка може да е идеален завършек на първата среща. Нужно е повече време, за да целунете една жена. Ако бързате прекалено, може да изглеждате отчаяно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 1 месец

Ако на първа среща няма целувка и до третата преко сили вкл няма Секс то няма смисъл да се губи времето и на двамата ! .......на срещата и Тя и Той знаят, защо са там..Не да пият боза ....

22

Анонимен

преди 1 месец

До До Целувка ли?

Тогава какво? Ако не я целуне още на първата среща, това трябва ли да се тълкува като липса на любовно влечение и наличие на съвсем други намерения?
Значи трябва да коментираме кое представя мъжа/момчето/ в по-добра светлина - ако не я целуне на първата среща или ако още на първата среща настоява за секс?

21

Анонимен

преди 1 месец

24, 29,
Вие двамата по време на първата целувка ли си изпразвате дебелото черво? Не сте добре.