Снимка: Pexels
fallback

В света на модата и козметиката много често се завръщат тенденции от годините назад. Следващите месеци няма да направят изключение. През есента и зимата отново на мода идват някои трендове в грима, познати от началото на века. Вижте кои са те, според американския "Cosmopolitan".

Лилави сенки за очи
 
Дрехите и аксесоарите в люляково лилаво са истински хит през есента, а явно гримът не прави изключения. Сенките за очи в лилави нюанси отново са модерни, особено ако ги комбинирате с розов руж по бузите. Така правеше Бритни Спиърс в началото на века.
 
Цветна очна линия
 
Цветните очни линии бяха хит и през лятото на 2019 г. Но сега може да сте по-смели и да залагате на синя, розова, жълта, зелена или оранжева очна линия и през студените месеци. Нека тя е в тон с някой от аксесоарите ви.
 
Блестящ гланц
 
В последните години беше модерно да залагаме на ярко червило. Но сега ще е модерно да сте с гланц в телесен цвят, който обаче блести и се забелязва. Джесика Симпсън направи този тип гланцове хит в началото на века.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен...пък аз си слагам червена точка на носа и обувам жълти *** и розови тръндафори с панделки!

1

Анонимен

преди 3 години

Как слагате червило и грим и бижута и маски едновременно аз това не мога да си го обясня. Значи слагам си красиви висящи обеци с камъчета или с перли и маска на устата, за червило изобщо не може да става въпрос.Лично аз го чувствам като посегателство над личността ако ще и да ме убиете за това мнение. Ако хората са болни трябва да останат в къщи вместо да обикалят моловете и хипермаркетите безцелно. Но няма защо здрав човек без да е в рисковата група да носи маска просто така по задължение.

fallback