Снимка: Istock
fallback

Продукти:

350 г пресни гъби по ваш избор
1 глава жълт лук
2 скилидки чесън
2 супени лъжици зехтин
1 с.л. соев сос
70 мл бяло вино
сол и черен пипер на вкус

Приготвяне:

В добре загрят тиган сложете зехтина. Добавете нарязания лук, стрития чесън. Гответе докато лукът стане леко златист, но да не загаря. Тогава добавете нарязаните гъби и оставете да се готвят с лука около 10 минути, докато поомекнат леко. След това може да овкусите със сол, черен пипер и да прибавите соевия сос. Разбъркайте и накрая сипете виното. След още 1-2 минути, може да сервирате с хубав леко препечен хляб. Още рецепти може да намерите в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 3 години

Е,чак пък рецепта за публикация - пържени гъби с олио ? и лук ! - Еврикаааа Абе ,плащат ли ви за такива некадърности ? -връщайте парите и отивайте да се учите на готвене ,поне при баба

4

Печурка

преди 3 години

Някоя рецепта с бг кренвирши "от месо", нямате ли?

3

Някой от тълпата

преди 3 години

Аз знам рецепта, патаджан с млечен крем и чили дресинг с поръска пудра захар!

fallback