Продукти:
350 г пресни гъби по ваш избор
1 глава жълт лук
2 скилидки чесън
2 супени лъжици зехтин
1 с.л. соев сос
70 мл бяло вино
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
В добре загрят тиган сложете зехтина. Добавете нарязания лук, стрития чесън. Гответе докато лукът стане леко златист, но да не загаря. Тогава добавете нарязаните гъби и оставете да се готвят с лука около 10 минути, докато поомекнат леко. След това може да овкусите със сол, черен пипер и да прибавите соевия сос. Разбъркайте и накрая сипете виното. След още 1-2 минути, може да сервирате с хубав леко препечен хляб. Още рецепти може да намерите в готварската рубрика на Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
5
Анонимен
преди 3 годиниЕ,чак пък рецепта за публикация - пържени гъби с олио ? и лук ! - Еврикаааа Абе ,плащат ли ви за такива некадърности ? -връщайте парите и отивайте да се учите на готвене ,поне при баба
4
Печурка
преди 3 годиниНякоя рецепта с бг кренвирши "от месо", нямате ли?
3
Някой от тълпата
преди 3 годиниАз знам рецепта, патаджан с млечен крем и чили дресинг с поръска пудра захар!