Снимка: Istock
fallback

Мъжете Везни често са галантни господа, които знаят как да общуват с лекота с нежния пол. При тях флиртът е задължителен.

Как да го покорите?

1. Първо, решете дали притежавате качества като решителност, любезност, дали сте нежни и снизходителни, дипломатични, елегантни? И второ – дали имате нагласата да повтаряте често „Да, скъпи, както кажеш, скъпи!“

2. Мъжът Везни постоянно флиртува, просто така е устроен. Но това изобщо не означава, че са несериозни. Това е начинът да повишават самочувствието си – чрез вниманието на жените. Ако си затваряте очите и не драматизирате – той ще го оцени.

3. Жената до него трябва да държи на външния си вид. И ароматът. За Везните е много важно да усетят приятното грабване на парфюма.

4. По никакъв начин не го критикувайте, защото това може да го хвърли в няколкодневен размисъл. И изведнъж да свали наметалото на спасителя и юнака. Тогава ще получите едно капризно, уязвимо момче.


Вижте още за Мъжете Везни в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Аз съм джендър

преди 3 години

Мъже няма.само ***.

11

Петър

преди 3 години

Голяма глупостПрочетете повече в Тялото Бг и недейте да мислите за Мозъка world

10

Анонимен

преди 3 години

Баба ви Алена и кака ви Наталия Кобилата са писали това. От първата можеш да се споминеш на място, а от другата може да хванеш неподозирани бонуси.

fallback