Снимка: istock

Продукти:

3 големи консерви риба тон
1 голяма или 2 по-малки краставици
2 бр добре узряло авокадо
няколко стръка кориандър
1 малка глава червен лук
сол, черен пипер, зехтин и лимонов сок на вкус
 
Приготвяне:
 
Нарежете краставицата на тънки парченца, като за салата. Сложете я в купа. Авокадото се обелва и нарязва на малки парчета и задно с нарязаните лук, кориандър се добавят към краставиците. Отцедете рибата и я сложете към останалите съставки, Овкусете със сол, черен пипер, пресен лимонов сок и зехтин. Разбъркайте добре и серивайте.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase